dagboek > overzicht
Dagboek desember 2014Bekiek hele maand 
 
5 desember om 19:01
 
Niks MIS met de HIS!

“ Op vrijdag 12 december wordt de jaarlijkse prijs voor de Netste Onderneming van Sneek uitgereikt door wethouder Maarten Offinga van de Gemeente Súdwest-Fryslân. De prijs is in 2008 in het leven geroepen door de HIS. Met deze jaarlijkse uitreiking van deze prijs wil het beheerteam van de industrieterreinen in Sneek bevorderen dat bedrijven hun terreinen, panden en omgeving netjes, schoon en veilig houden.

Wanneer alle bedrijven hier aandacht aan besteden heeft het industrieterrein en daarmee de stad Sneek immers ook een nettere uitstraling, wat uiteindelijk ook weer gunstig is voor de veiligheid. De commissie die de bedrijven heeft geselecteerd heeft op de drie industrieterreinen in Sneek gekeken naar zowel grotere als kleinere en oude en nieuwe bedrijfspanden.

De jury bestaat uit mevrouw Els van der Laan, landschapsarchitect, Kees Kat, architect en Maarten Offinga, wethouder. De heer Offinga zal de prijswinnaar namens de jury bekend maken.”

Voilŕ! Ut bovenstaande bericht komt fan de site Handel & Industrie Sneek e.o. Fandaach hew ik tegare met kameraman Adrian Meindersma en HIS-bestuurslid Arnold Veenema op pad weest. Flitsbesoekjes an de negen nominearden brocht, kňrte interviews en de ondernimmingen in beeld brenge. Wat oans alle dry opfiel, was ut enňrme entűsiasme bij de ondernimmers. Stuk foar stuk trots dat hun bedriëf nomineard is. De passy en gedrevenheid spatte der fan af !

Wie ’t fňlgende week frijdach de pries in ontfangst nimme mach? Hieronder de nominearden:

It Ges

Van Wieren watersport
Yacht Charter van Straaten
Holiday Boat Inn

Industrieterrein Houkesloot

Lokaal 55
Hoofdkantoor Poiesz Supermarkten
Friso Bouw

De Hemmen

Auto Colors Fryslân
Langius RVS
Jan de Vos automaterialen