dagboek > overzicht
Dagboek desember 2014Bekiek hele maand 
 
10 desember om 19:40
 
Sing-King-Ling: gewoan un goeie Sinees!

De flauwe grapkes fan kloepoek van de zaak ňf sambal bij, hoeve je bij Jennifer Zeng fan Sink King Ling nyt an te kommen. Zeng is al 23 jaar un fertroud gesicht in Chinees
Indisch Specialiteiten Restaurant Sing-King-Ling in Sneek. " Ja, nog twee jaar dan vier ik mijn zilveren jubileum hier aan het Leeuwenburg ", fertelt Jennifer. " We hebben zojuist te horen gekregen dat we in de Top 88 van de beste Chinese van Nederland zitten. We zijn op plaats 57 geëindigd. Aardig toch?! "

Sing-King-Ling is een fan de ouwste Chinese restaurants in Fryslaan. " Wij voelen ons helemaal thuis in de stad. Als er activiteiten zijn, dan proberen wij er ook altijd bij te zijn. Samen moeten wij Sneek gezellig houden!"


een fan de oudste Chinese restaurants in Friesland, behoort bij de beste restaurants in Nederland. Met een mooie 57ste plaats vinden Jennifer Zeng en haar personeel zich terug in de landelijke Top 88. “Ik ben best tevreden, maar wat nog belangrijker is onze gasten ook. Wij zitten hier al jaren in Sneek en zijn vertrouwd bij de mensen. Over twee jaar vier ik hier mijn zilveren jubileum”, zo liet Jennifer weten. ” Wij doen ook altijd mee aan festiviteiten in de stad zoals Lekker Sneek. Het is met name de laatste jaren veel gezelliger in het centrum geworden “, aldus een tevreden horecavrouw.