dagboek > overzicht
Dagboek desember 2014Bekiek hele maand 
 
16 desember om 18:57
 
Mini & Maxi starten exclusieve serie in Theater Sneek!

Je hebt de Godfahter of Soul, The King of Pop en….de Grootmeesters van het Muzikale Variété: Karel de Rooij en Peter de Jong. Met dát verschil dat die laatsten nog springlevend zijn. En klaar om weer samen op te treden. In april 2015 zijn Karel de Rooij en Peter de Jong te zien met een nieuw theaterprogramma getiteld Mini & Maxi NU! De voorstelling doet een vijftal theaters aan voor een inspeelperiode en zal dan alleen te zien zijn in de Koninklijke Schouwburg Den Haag. Het duo start deze exclusieve serie op 1 april in Theater Sneek!


Theaterdirecteur Ben van der Knaap: “Ik ervaar het als een hele eer dat de producent en de artiesten van deze productie ervoor hebben gekozen om hier in Theater Sneek deze productie uit te brengen. Dat deze eer ons te beurt valt, wordt ervaren als loon naar werken. De medewerkers en vrijwilligers doen er werkelijk alles aan om het zowel artiesten als bezoekers naar de zin te maken. We leggen daar heel onze ziel en zaligheid in en niet onbelangrijk: het is heel goed voor de landelijke uitstraling van het theater.”

In Mini & Maxi NU! gebruiken de heren de opgedane ervaringen van de afgelopen 10 jaar als coach en mentor van variététalent zoals de Ashton Brothers, Percossa, Eric Koller, Wëreldbänd en hun hoofdrollen in de theaterhit Wachten op Godot van Samuel Beckett om hun gouden repertoire in verfriste vorm opnieuw uit te brengen.
De kaartverkoop gaat vanavond om 19.30 uur van start via de website van Theater Sneek.

Variété // 1 april 2015 // 20.15 // € 26,00 // Tüöttenzaal // Theater Sneek
Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430 580