dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2015Bekiek hele maand 
 
6 jannewary om 10:28
 
Wervingsfilm foar gemeentesikretaris SWF
Gyn flau benul ňf de gemeente SWF hier in únyk is, mar ik kwam ut nňch nyt earder teugen, un wervingsfilmke foar un nieuwe gemeentesikretaris. Behoarlek ambisieus. Wie't un soad roept mut ok un soad waarmake. Hierbij de opfallende advertęnsy.


Súdwest-Fryslân; een bijzondere gemeente met ruim 84.000 inwoners en circa 30.000 arbeidsplaatsen. In oppervlakte de grootste van Nederland met 68 dorpen en 6 van de Friese Elfsteden, verbonden door water en wegen. Eén van de twee grote gemeenten van Fryslân en behorend tot de top 4 van grote gemeenten in Noord-Nederland.

Bij de gemeente Súdwest-Fryslân werken we Slim Samen, met Ambitie, Plezier, Vertrouwen, Lef, Passie en in Beweging. Vanwege het vertrek van onze huidige gemeentesecretaris/algemeen directeur zijn we op zoek naar een nieuwe authentiek leider & boegbeeld met ontwikkelkracht. Een verbinder. Resultaatgericht. Die kan inspireren tot vernieuwen. En stuurt op basis van loslaten en vertrouwen. Bezielend om met lef en op creatieve wijze de ingezette koers verder vorm te geven.

Interesse en herken je jezelf hierin? Kijk dan naar de wervingsfilm.