dagboek > overzicht
Dagboek april 2015Bekiek hele maand 
 
2 april om 21:15
 
Jochem Myjer komt naar Theater Sneek!

Foto: Anne Reitsma

Het nieuwe theaterseizoen gaat spectaculair van start met must-see voor elke theaterliefhebber
Theater Sneek heeft dit jaar voor haar seizoensopening cabaretier Jochem Myjer weten te strikken. Maar liefst drie dagen, op 8, 9 en 10 september, staat de bij jong en oud geliefde komiek in Sneek op de planken.

Jochem Myjer gaat nog éénmaal op tournee met zijn show Even Geduld AUB!. In het voorjaar van 2011 speelde Jochem enkele try-outs van zijn nieuwste voorstelling. De tournee werd plotseling onderbroken, nadat er bij hem een tumor in zijn ruggenmerg werd geconstateerd. Na een zware operatie en intensief revalidatieproces, stond Jochem tegen alle verwachtingen in een jaar later weer gezond op het podium.

Met een nog niet eerder vertoond spectaculair decorbeeld en vele lovende recensies is Even Geduld Aub! een must-see voor elke theaterliefhebber.

Even Geduld AUB! van Jochem Myjer is de opmaat voor een zeer divers theaterseizoen bij Theater Sneek. Met een uitgebreid genreaanbod is er voor ieder wat wils; van muziek tot toneel en van cabaret tot dans. Het aanbod is te vinden in de nieuwe seizoensbrochure 2015/2016 die in de eerste week van mei verschijnt.

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op zaterdag 16 mei om 11.00 uur.