dagboek > overzicht
Dagboek mei 2015Bekiek hele maand 
 
8 mei om 13:13
 
Start kaartverkoop Theater Sneek

Un persbericht over de kaartferkoop fan Theater Sneek siët der su út:

“ De reguliere verkoop gaat van start op zaterdag 16 mei om 11:00 uur aan de kassa, telefonisch en via internet. Kom dus gezellig langs voor een gratis kopje koffie om verzekerd zijn van kaarten.

Half mei valt bij bijna 63.000 huishoudens in gemeente Súdwest-Fryslân de nieuwe brochure van Cultuur Kwartier Sneek op de mat. De brochure valt niet in de bus bij huishoudens met een Nee/Nee sticker. De brochure is binnenkort ook te downloaden vanaf theatersneek.nl of op te halen aan de locaties van Cultuur Kwartier Sneek.
Voorverkoop voor Vrienden

De Vrienden van Theater Sneek ontvangen de brochure al een week eerder. Vanaf vrijdag 8 mei 14:00 uur kunnen Vrienden zowel telefonisch, aan de kassa als online hun kaarten voor het nieuwe seizoen bestellen. Nog geen Vriend maar wel in de voorverkoop kaarten kopen? Kom langs bij de kassa aan de Westersingel en wordt Vriend. Er wordt dan een foto gemaakt die meteen op de Vriendenpas wordt afgedrukt. Een vriendenlidmaatschap kost dit seizoen € 25"

Sukrekt even bij de buren weest en ja hoar, un dik uur foar de foarferkoop fan start gaat sitte de earste frynden fan ut Teater al in de rij. Op’e groan nňch wel! Ut Theater in Sneek leeft! Fanavend Nick & Simon: helemaal wear útferkocht!