dagboek > overzicht
Dagboek mei 2015Bekiek hele maand 
 
16 mei om 16:38
 
Succesvolle start kaartverkoop Theater Sneek!

SNEEK- Run op kaarten zorgde voor extreme drukte! Voorstellingen van Jochem Myjer, Plien & Bianca en Bert Visscher razendsnel uitverkocht. Extra voorstelling Bert Visscher op vrijdag 1 april 2016.

Vanochtend om 11.00 uur ging de start kaartverkoop voor het nieuwe seizoen los. De publiciteit rondom de start kaartverkoop was niet onopgemerkt gebleven. De eerste mensen stonden om 7.30 uur al te wachten totdat de kassa open ging. Lange rijen voor de deur van de kassa waren het gevolg.

Grote publiekstrekker Jochem Myjer was binnen een aantal uren uitverkocht. De bij jong en oud geliefde cabaretier staat op 8, 9 en 10 september voor een uitverkochte zaal met z’n show ‘Even geduld AUB’.

Ook de twee shows van die andere bekende Nederlandse cabaretier, Bert Visscher, waren binnen korte tijd uitverkocht. Daarom is besloten om een succesoptie op vrijdag 1 april 2016 bij te boeken. ‘Zelden zoiets gezien’ van Bert Visscher op 1 april is sinds vanmiddag in de verkoop en loopt ook al snel vol. Ook de voorstelling ‘Mini & Maxi NU’ op 20 maart is bijgeboekt.

Plien & Bianca op 15 oktober en Van der Laan & Woe op 15 januari zijn bijzonder populair onder de bezoekers van Theater Sneek.

Door de overweldigende belangstelling was het extreem druk op de website van Theater Sneek en heeft de site er even uitgelegen. Dit zorgde vervolgens ook voor grote drukte op de telefoonlijnen.

“ Het viel niet te vermijden dat we mensen moesten teleurstellen, maar met man en macht is er gewerkt om de wachtrijen zoveel mogelijk te beperken zodat zoveel mogelijk mensen de door zijn of haar gewenste kaarten konden bemachtigen. Al met al kijkt Theater Sneek terug op een succesvolle start kaartverkoop! ”, aldus theaterdirecteur Ben van der Knaap.