dagboek > overzicht
Dagboek mei 2015Bekiek hele maand 
 
26 mei om 13:47
 
Elke dag met een dikke strot naar mijn werk…

Foto: website www.demengformule.amsterdam

Gister un dagje Amsterdam. Altyd gesellech en seker at je der deur familybesoek regelmateger komme en de stad beter kennen leare. Eigelek ferfeeld Mokum noait, der is immer wat te beleven. De minsen dy’t wij dęr ontmoete hewwe un moai ferhaal. Su kwam ik gister un jonge ondernimmer teugen dy’t een en al gastfrijheid útstraalt .

Peter en syn partner Britt hewwe sinds un jaar De Mengformule: “ Ga mee meer dan 300 jaar terug in de tijd en laat jezelf als een meesterwek uit de Gouden Eeuw portretteren! ”


Twintig jaar lang had Peter un best betaald baan in de finansjele sektňr, tňtdat ut moment kwam dat hij skoan syn nocht fan syn werk had. “ Elke dag met een dikke strot naar je werk, geeft geen voldoening. We zijn een jaar geleden met onze zaak op de Rozegracht begonnen en ik mag het misschien wel niet zeggen, maar het gaat geweldig!” Ut plezier spatte der inderdaad fanou, ut entűsiasme socht un útwech. Ik kan dęr enňrm fan geniete at minsen su over hun toko fertelle.

“ Naast het laten maken van foto´s kun je in De Mengformule genieten van zelfgemaakte appeltaart met koffie/thee of heerlijk lunchen met producten van mooieproducten.nl. Ook is het mogelijk een luxe foto-lunch te reserveren. In tegenstelling tot de nostalgische Rijksmuseumportretten vind je in de winkel ook nog een leuk assortiment met hippe kado's ”, staat te lezen op ’e site fan De Menformule.

Un echte anrader! Siën dęrom mar even op www.demengformule.amsterdam