dagboek > overzicht
Dagboek augustus 2015Bekiek hele maand 
 
22 augustus om 14:29
 
Stadse gelúden in augustus!

Achter in de tún op un saterdacmiddach in augustus. Stadse gelúden waaie over. Nieuwsgierech as altyd. Op ut fytske richting sentrum. Fototoestel in de búze. De Marktstraat brúst nňch immer, an dizze somer komt gyn end. Sneek leeft. Seker met eigen inbreng as:

T-BRASS

T-Brass staat sinds 6 jaar bekend als een opzwepende en swingende kopergroep, die de kijker meeneemt door de verschillende genres van zowel muziek als zang, dans en theater. Naast de kopergroep wordt de band versterkt door onder andere een basgitaar, gitaar, keyboard en een goed gevulde ritme sectie.

Eigentijds

Voor T-Brass is het een uitdaging om het publiek op eigentijdse manier te entertainen en u een onvergetelijke tijd te laten beleven. Dit bereiken ze door de veelzijdigheid van de T-Brass leden te gebruiken. De nummers die zij ten gehore brengen worden ondersteund door een zanger(es), dansers, drama en theater. Hierdoor brengen zij een vermakelijk en soms humoristisch programma op het podium.

T-Brass is in haar korte bestaan vaak gevraagd om op te treden. Zo is de formatie het afgelopen jaar verscheidende keren in Sneek te zien geweest en speelden de leden van T-Brass, gekleed in blauw met zwart- ook in het buitenland. T-Brass is uitermate geschikt voor beurzen, open dagen, feesten, openingen, straatfestivals en soortgelijke activiteiten.

Met een geheel eigen look en sound weet T-Brass het publiek te pakken en te verrassen.

Voor meer info: www.advendo.nl