dagboek > overzicht
Dagboek augustus 2015Bekiek hele maand 
 
24 augustus om 12:55
 
Zandsculpturen Festival in Sneek verwelkomt 25.000e bezoeker

De derde editie van het Zandsculpturen Festival Friesland in Sneek, heeft afgelopen weekend op feestelijke wijze zijn 25.000e bezoeker verwelkomd.

"Wat een verrassing” zegt Teunie Akkerman- de lange (81) die met haar echtgenoot en kleinkinderen het festival in Sneek bezocht op vrijdagmiddag. “De confetti vloog ons om de oren en op de achtergrond hoorden we een sirene luiden. Ik had eerst niet door wat er aan de hand was, maar toen werden we gefeliciteerd en kwam de cheque. Het werd al snel duidelijk dat we de 25.000ste bezoeker waren.”

Familie Akkerman – De Lange komt uit Ouwsterhaule en was samen met hun kleinkinderen Nienke (18) en Silke (13) wederom op bezoek bij het Zandsculpturen festival. “Drie Jaar geleden waren we hier ook en we wilden het graag weer bekijken!” aldus Teunie.

Naast een “pretpakket” en bos bloemen van het Zandsculpturen Festival, overhandigde Raimond Lieuwes van Hotel-Restaurant de Daaldersplaats, een feestelijke prijs: een mooie cheque voor een “Film & Diner Arrangement”. Uiteraard was er gebak voor iedereen, en kreeg de familie een persoonlijke rondleiding langs de sculpturen van evenementencoördinator Rik de Jong

De Jong heeft zin in de laatste maand op het Zandsculpturen festival. “We merken dat iedereen weer zeer enthousiast reageert op alle nieuwe zandsculpturen in Sneek. We hebben wederom onze activiteiten uitgebreid voor jong en oud, zoals onze thema Fakkelavonden in augustus en een volledig vernieuwd Zandhotel .” Aldus de Jong. “familiedag, kinderfeestje, bedrijfstuitjes…. het kan hier allemaal en dat merken we in onze agenda!”

Het Zandsculpturen Festival op het Flexa Parkeerterrein in Sneek is dagelijks geopend voor publiek, t/m 20 september.

Verdere details en activiteiten via de website www.zandsculpturenfriesland.nl