dagboek > overzicht
Dagboek november 2015Bekiek hele maand 
 
3 november om 18:09
 
Muziek Festival Friesland op 13 november in Sneker Sporthal

Elk jaar organiseert de stichting Muziek Festival Friesland een muzikaal feest in de Sneker Sporthal, dit jaar voor de 23ste keer op vrijdag 13 november.
Deze avond is bestemd voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking vanaf ± 16 jaar, met hun ouders en/of begeleiders. Mensen die begeleiding nodig hebben moeten hierin zelf voorzien. Wel kunnen wij vervoer regelen voor bezoekers die buiten Sneek en omstreken wonen. Dan rijden er bussen door heel Friesland, van Stiens tot Dokkum en Appelscha.

We mogen elk jaar zo’n 800 bezoekers verwelkomen. De bezoekers komen uit alle windstreken van Friesland en kijken vaak al maanden uit naar dit grote feest. Vaak horen we bij het uitzwaaien: “Tot volgend jaar!”.

Tientallen vrijwilligers zijn die dag in touw om dit feest mogelijk te maken. Ze doen dit vaak al jaren lang met veel enthousiasme, velen al vanaf de eerste editie. Nieuwe vrijwilligers zijn uiteraard van harte welkom. Wil je je hiervoor aanmelden, dan graag een mailtje naar mffvrijw@gmail.com.

De sfeer is onvergetelijk, zowel voor de bezoekers en hun begeleiders als voor de vrijwilligers en de artiesten. Advendo, de Oeletoeters en de Wodkapel zijn jaarlijks van de partij en elk jaar zoeken wij daarnaast een aantal meer of minder bekende landelijke of regionale artiesten die in de smaak vallen bij onze doelgroep. Dit jaar zijn dat Carina Lemoine, Stefan Storm en Peter Beense.

Poiesz Supermarkten Sneek zorgt elk jaar voor een traktatie voor alle bezoekers bij het vertrek naar huis na het feest. Wij worden tevens gesponsord door een aantal instellingen.

Voor een grootse viering van ons 25-jarig jubileum zijn we ondertussen op zoek naar instellingen, bedrijven en particulieren die ons hiervoor willen sponseren. Wij willen dan een of meer artiesten van naam uitnodigen en dat is uiteraard behoorlijk prijzig en gaat ons huidige budget te boven.

Maar eerst zetten we ons in om een succes te maken van de editie 2015. Wil je dit feest een keer meemaken? Kaarten ŕ € 13.00 zijn te bestellen via mffbez.@gmail.com. Het gevraagde aantal ligt dan op naam klaar bij de kassa. Ook is er de avond zelf vast nog wel een aantal kaarten beschikbaar bij de kassa. Betaling kan contant of met pin.