dagboek > overzicht
Dagboek november 2015Bekiek hele maand

14 november om 17:41

Sterk collectief O.N.S. Boso Sneek stunt tegen Barendrecht met 2-0 winst

Wilskrachtig, collectief sterk, hartstochtelijk, dominant vul maar in, het was vanmiddag allemaal van toepassing op O.N.S dat een dik verdiende 2-0 overwinning op Barendrecht behaalde. In de eerste helft waren de partijen aardig aan elkaar gewaagd, met O.N.S. zeker niet de onderliggende ploeg. Wel moest doelman Eelke Kooistra vlak voor de rust een fantastische redding verrichten om de nul te houden.

In de tweede helft slaat O.N.S. toe, in de vijftigste minuut een formidabele scherpe pass van Renco van Eeken op superspits Yumé Ramos, die niet aarzelt: 1 -0! Randje buitenspel, maar zowel scheidrechter Serik als zijn assistent laten doorspelen. Curty Gonzales maakt met een prachtige actie de bevrijdende 2- 0, waarna Barendrecht alles of niets gaat spelen en het kansen regent voor O.N.S. Er wordt echter niet meer gescoord, zodat O.N.S. drie belangrijke punten kan beschrijven op haar conto.

Met 15 punten uit 12 wedstrijden staat O.N.S. nu op een gedeelde zevende plaats samen met Rijnsburgse Boys, IJsselmeervogels en Excelsior Maassluis.

UPDATE: O.N.S. Boso Sneek TV