dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2016Bekiek hele maand 
 
8 jannewary om 11:28
 
IJSkoud Sneek op zondag 7 februari 2016

IJssculpturen keren terug naar de binnenstad van Sneek!

Na het grote succes van vorig jaar, keert IJSkoud Sneek terug met een tweede editie tijdens de koopzondag van 7 februari. Vanaf 12:00 uur gaan professionele artiesten op verschillende plaatsen in het centrum van Sneek grote blokken ijs te lijf om daar prachtige ijssculpturen van te maken.

Naast dat je kunt genieten van de kunsten van de artiesten kun je zelf ook aan de slag bij de workshoptafel. Onder professionele begeleiding kan jong en oud daar geheel gratis zelf een ijssculptuur maken. Er komen voor dit evenement twee internationale artiesten overgevlogen uit Engeland en Ierland om hier hun kunsten te vertonen.

Verschillende bedrijven uit Sneek hebben prachtige prijzen ter beschikking gesteld in het ‘ijzige voelblok’. Allerlei speelgoed, cadeau bonnen en andere prijzen zijn ingevroren in een groot ijsblok en het is aan het publiek om deze te bemachtigen door het ijs te laten smelten.

Vergeet je gegevens niet achter te laten, want alle overgebleven prijzen zullen verloot worden! Kleed je dus warm aan en kom naar ‘IJSkoud Sneek’ in het centrum en laat je verrassen door de betoverende sculpturen.