dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2016Bekiek hele maand 
 
9 jannewary om 17:32
 
O.N.S. Boso Sneek wint stadsderby tegen SWZ met 5-2

SNEEK – In hun voorbereiding op de tweede seizoenshelft speelden de beiden door Boso gesponsorde topklassers ONS en SWZ vanmiddag een aantrekkelijke oefenpartij.

Op het Zuidersportpark trok ONS deze keer met 5- 2 aan het langste eind, nadat SWZ aan het begin van het seizoen met 3 – 1 had gewonnen in de stadsderby.

Voor Rust scoorden Marijn Roosenburg en Curty Gonzales voor de oranjehemden en voor de Lemmerwegbewoners troffen Age Hains Boersma en Derguti (penalty) het net.

Na de thee was ONS verreweg de bovenliggende partij en scoorden Ale de Boer, Yumé Ramos ( fraai ! ) en Bob Schepers voor de zaterdagmiddag topklasser.

Dinsdagavond speelt ONS thuis nog een oefenwedstrijd tegen Harkemase Boys. Volgende week zaterdag wacht al weer de belangrijke thuiswedstrijd tegen rode lantaarndrager SteDeCo. De dag erna mag SWZ het opnemen tegen HSC ’21 uit Hardenberg.

Na afloop van de oefenwedstrijd hield ONS voorzitter Harm de Wagt een nieuwjaarstoespraak in de kantine op het Zuidersportpark. Hierover morgen meer op deze site. Nieuws van het spelersfront was er vanmiddag ook.

Jacob Noordmans vertrekt

Jacob Noordmans, een van de betere spelers van ONS verlaat volgend seizoen de club. Noordmans vertrek voor werk naar Amsterdam en gaat ook in de hoofdstad voetballen. Geruchten dat hij bij zondag topklasser AFC, de oudste voetbalclub in Amsterdam, gaat spelen wilde Noordmans vanmiddag niet bevestigen.

"Ik heb het nieuws nog niet eens tegen al mijn teamgenoten verteld. Maar dat ik vertrek is wel zeker!"