dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2016Bekiek hele maand 
 
15 jannewary om 23:05
 
Tweehonderdduizendste Theater bezoekster in het zonnetje gezet

Na afloop van de uitverkochte voorstelling van Van der Laan & Woe werd de naam van de 200 duizendste bezoeker van Theater Sneek door het duo bekend gemaakt. Uit de glimmend rode envelop kwam de naam van mevrouw Jansen uit Bolsward tevoorschijn.

Een groot toeval gezien mevrouw Jansen en haar dochter vanavond voor de allereerste keer voet over de drempel zetten bij Theater Sneek. “Dat is natuurlijk belachelijk want we wonen zo dichtbij, maar nu gaan we natuurlijk veel vaker komen!”, lacht een verraste mevrouw Jansen. Eén van de prijzen die zij in ontvangst nam was een envelop met 20 vrijkaarten.

Sinds de opening door de toenmalige koningin Beatrix in november 2012, bezochten jaarlijks ruim 65 duizend bezoekers Theater Sneek. Vandaag stapte de 200.000 bezoeker over de drempel van het Friese Theater.

Na het vieren van de dertig- en honderdduizendste bezoeker in de afgelopen jaren, bereikte Theater Sneek nu vlak na de jaarwisseling de volgende mijlpaal. Theaterdirecteur Ben van der Knaap blikt terug op “een fantastisch en memorabel moment na een virtuoze voorstelling!”

Foto's: Jan Douwe Gorter