dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2016Bekiek hele maand 
 
23 jannewary om 11:34
 
Muziektheateroorstelling Tinto: “Je valt me tegen” 0

SNEEK – Een droom komt uit! De dames van muziektheater Tinto komen met een eigen muziektheaterproductie. Op 11 maart gaat de productie ‘Je valt met tegen’in premičre bij Lewinski. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Zie voor verdere info op http://www.muziektheatertinto.nl

De eigenwijze Edward groeit op in een gezin bestaande uit vader, moeder, dochter en grootmoeder. Als het gezin op vakantie gaat naar Engeland, slaat het noodlot toe. Tijdens een stoeipartij met enkele jongetjes op het grote schip de ‘Queen Mary’ valt Edward over boord. Gelukkig wordt hij gered. Dat is het begin van een bijzondere reis, waarbij hij heel veel mensen ontmoet. Zo zijn daar het vissersechtpaar en hun dochter, de zwervers, het broertje en zusje. Zij hebben allemaal op hun eigen manier invloed op het leven van Edward. Maar is dat positieve of negatieve invloed? En wat is uiteindelijk het lot van Edward?

De voorstelling gaat over het openen van je hart, over liefde, over dromen, durven en doen. De korte, elkaar snel opvolgende scčnes worden afgewisseld met prachtige liedjes van bekende Nederlandse en buitenlandse artiesten.

De liedjes worden op een eigentijdse manier neergezet, waarbij vooral de meerstemmige zang een grote kracht is van de dames van Muziektheater Tinto!

Deze semiprofessionele voorstelling wordt geregisseerd door Ypy Zysling. Zij is tevens verantwoordelijk voor de teksten. De muzikale vormgeving is te danken aan vocalcoach Monique Bakker.