dagboek > overzicht
Dagboek júny 2016Bekiek hele maand 
 
20 júny om 15:43
 
‘Sneek met een Snik 2016’ & Metsinge met Het Grote Sneker Meezingfeest

Aanstaande zaterdagmiddag 25 juni 2016 vindt op de Marktstraat te Sneek tussen 14:00 en 18:00 uur het smartlappenfestival ‘Sneek met een Snik’ plaats.

Het koor of de act die zich het leukst presenteert ontvangt de ‘Tranen met Beerenburg Award 2016′

Naast het befaamde Rembrandt Duo uit Amsterdam, zijn er optredens van o.a. Mokumse Kel, Smartlappen Klaas, de Snikkende Snitsers, Hotse van Bekkem en De Hofkesjongers.
De middag wordt gepresenteerd door Jan-Joost.

Voor het eerst in Sneek: ‘Het Grote Sneker Meezingfeest!!’
Tussen half 5 en 5 uur worden alle aanwezigen uitgenodigd om mee te zingen met het Sneker L.U.S.-Koor.

“Der lęge foar iederéén ‘Metsingblaadsjes’ klaar, węr't de teksten op staan”.

Eddy en Huub

Deze twee rasmuzikanten werken al meer dan 25 jaar succesvol samen. Eddy Hoorenman is een fan van Johnny Meijer en die stijl heeft hij zich eigen gemaakt. Drummer Huub Eikenboom is een fan van John Engels en Cesar Zuiderwijk met het juiste gevoel voor swing en gezelligheid

Het Rembrandt Duo is niet alleen bekend van het Manke Nelis Trio, maar heeft zijn sporen ook verdiend in het begeleiden van vele Nederlandse en buitenlandse zangers en zangeressen in The Shorts of London op het Rembrandtplein en tijdens de tournees door het hele land.

Dit duo is vaste gast bij de Jordaan Festivals, Jumping Amsterdam en vele festivals. Door hun veelzijdigheid kunnen ze een breed repertoire spelen en zingen. In ‘t Duits, Engels, Limburgs, Jordanees. Van Willy Alberti tot Andre Hazes en Andre Rieu, van Frans Bauer tot Rene Froger en Jan Smit, van Klassiek tot Jazz.