dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2017Bekiek hele maand 
 
2 febrewary om 14:09
 
Jaap Mulder & Sons in kerkje Goënga

Goënga – Op Zondag 19 februari spelen Jaap, Ruben en David Mulder hun nieuwe muziektheaterprogramma ‘Vaders en Zonen’ in het kerkje van Goënga.

Na de indrukwekkende voorstelling “Vladimir” brengen zij dit jaar een geheel nieuw programma. Een kale pa en twee knappe zonen gaan op zoek naar anekdotes over vaders en zonen. Deze verhalen, gekruid met ironie, melancholie en humor, zijn soms autobiografisch soms universeel. maar altijd herkenbaar. De teksten zijn onder meer van Theodore Roethke en Jaap Mulder. De muziek is geschreven door Jaap en Ruben Mulder.

Mooie luisterliedjes worden afgewisseld met rebelse songs en virtuoze folk-pop en vallen op hun plaats in uitgekiende arrangementen. De meer dan 30 jaar ervaring van oude rot Jaap (frontman van Di Gojim), de onbevangenheid van de jonge pianist Ruben en drummer David vormen een solide basis voor virtuoze instrumentale muziek

“Jaap Mulder verstaat de kunst om muziek te maken in zijn originele functie van verhalen vertellen, het vertolken van menselijke emoties en het brengen van troost”(recensie Algemeen Dagblad)