dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2017Bekiek hele maand 
 
14 febrewary om 17:12
 
“KOM OEREIN! Foar de Pauperfontein ”


De crowdfundingscampagne voor de Pauperfontein is begonnen!

Na alle commotie in de media is ons project in een stroomversnelling gekomen. Om de Pauperfontein te bouwen is niet alleen veel handwerk nodig maar ook financiële armslag. Daarom heeft Stichting De Paupers deze crowdfundings-actie opgezet. Jullie hulp is bittere noodzaak omdat niet elke fontein uit een onuitputtelijke bron kan tappen.

Doe mee! Ga naar de website, www.depaupers.nl en word lid van de fontein. Of geef een “lid”maatschap cadeau aan een jarige, een aardige collega of gewoon een goede vriend of vriendin.

De Paupers doen daar vanzelfsprekend het nodige voor terug.

CROWDFUNDING: HET HOE EN WAAROM

De 11-fountains. Geven ze jou een ongemakkelijk gevoel? Of heb je gemengde gevoelens omdat dit niet jouw beeld van “mienskip” is en je kritiek geen gehoor vindt?
Buig samen met de Paupers je kritiek om tot hét creatieve statement van 2018! Help mee met de bouw van de Pauperfontein en maak zo deel uit van een echt mienskipsproject.

De Pauperfontein, voor en door de mienskip. We bouwen samen de fontein en laten hem samen spuiten!

Een kunstwerk als mobiele fontein met ingebouwd openbaar toilet dat ook bij jou in de buurt komt spuiten. Jij piest en de fontein spuit. En je kunt ook nog eens kijken naar het theaterstuk dat we opvoeren als de fontein langskomt.

Jouw hulp is bittere noodzaak. Help mee met je ideeën, je fantasie, maar ook met een financiële bijdrage omdat niet elke fontein uit een onuitputtelijke bron kan tappen.
Bekijk de mogelijkheden en bekijk het project.

Word lid van de fontein. Doneer zelf een “lid”. Of geef een “lid”maatschap cadeau aan een jarige, een aardige collega of gewoon een goeie vriend of vriendin. Je krijgt er heel wat voor terug!

Zie voor verdere info op: www.depaupers.nl