dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2017Bekiek hele maand 
 
28 febrewary om 23:07
 
O.N.S. Boso Sneek en Jong Almere City in ijskoud duel: 2-2

Sneek – O.N.S. Boso Sneek en Jong Almere City FC deelden dinsdagavond de punten in een ijskoud inhaalduel: 2-2. Er was bar weinig publiek aanwezig. Jonge bvo-ploegen trekken geen extra publiek en nemen geen eigen supporters mee, dat is wel duidelijk. En zeker niet op een dinsdagavond eind februari.

Het leek wel of O.N.S. de eerste minuten op het eigen Zuidersportpark als versteend op het veld stond. Binnen zeven minuten namen de jonkies van Almere City FC brutaal de leiding. Eerst was het Shaquil Sno die O.N.S. keeper Bas van Weegen in de vierde minuut het nakijken gaf en nog geen twee minuten later scoorde Khalid Tadmine de 0-2.

Een dramatisch slecht begin derhalve voor de Oranjehemden. Aanvoerder Ale de Boer zorgde uit een corner van dichtbij voor de ‘aansluitingstreffer’. Spits Yume Ramos rondde in de 21ste minuut een mooie pass van Martijn Roosenburg loeihard doeltreffend af.

Na de rust had O.N.S. wel veldoverwicht, maar Almere FC bleef razend gevaarlijk door snelle counters. Gescoord werd er niet meer, zodat de Snekers twee punten lieten liggen tegen de rode lantaarndrager in de derde divisie. O.N.S. bevindt zich door dit gelijkspel nog altijd in de onderste regionen. Het heeft 28 punten uit 24 wedstrijden.

Zaterdag wacht het belangrijke uitduel tegen SteDoCo dat een punt meer en een wedstrijd minder heeft dan de Snekers.

ONS TV