dagboek > overzicht
Dagboek mei 2017Bekiek hele maand 
 
6 mei om 18:25
 
O.N.S. verliest laatste thuisduel met 3-5 van Jong FC Groningen

Sneek – O.N.S Boso Sneek heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 3-5 verloren van Jong FC Groningen. Beide teams konden vrijuit voetballen en deden dat dan ook naar hartenlust, waarbij de jonkies van Groningen uiteindelijk aan het langste eind trokken.

Tien minuten voor het einde van de wedstrijd stonden de Snekers nog met 3-2 voor. Daarna beloonden de Groningers zich zelf door nog driemaal te scoren en de overwinning veilig te stellen.

Een wedstrijd voor de statistieken en de overbekende baard van de keizer. Alles zeggend was de houding van O.N.S. superspits Yume Ramos na afloop van de wedstrijd, de flamboyante O.N.S.’er baalde zichtbaar als een stekker van het verlies. Voor hem geldt alleen een overwinning, ‘de halve Argentijn’ scoorde opnieuw tweemaal. Helaas bleek het niet genoeg.

Scoreverloop:

0-1 Tim Waterink
1-1 Danny Kamstra
2-1 Yume Ramos
2-2 Tim Waterink
3-2 Yume Ramos
3-3 Amir Absalem
3-4 Rein Werumeus Buning (e.d.)
3-5 Michael Breij

Bij O.N.S. namen Martijn Roosenburg, Danny Kamstra, Bas van Wegen en Aron Strengholt afscheid van het thuispubliek. Verder zat teammanager Leo Bekema en trainer Richard Karrenbelt vandaag voor het laatst in Sneek op de bank. Ook zij keren na de zomervakantie niet terug.

O.N.S. voorzitter Harm de Wagt was vandaag ook voor het laatst gastheer, de preses neemt na dit seizoen eveneens afscheid.

Volgende week speelt O.N.S. de laatste wedstrijd van het seizoen, uit bij Jong Volendam. De Oranjehemden handhaven zich opnieuw in de derde divisie. Een prestatie van formaat!

O.N.S.-verdediger Gustavo van der Veen is maar liefst acht wedstrijden geschorst vanwege zijn donkerrode kaart eerder tegen DVS’33.