dagboek > overzicht
Dagboek júny 2017Bekiek hele maand 
 
1 júny om 17:47
 
KiKa in Dryltst


Bjusterbaarlik KIKA festival IJlst 2017.

‘Het inzamelen van geld voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.’ Dit zijn de doelstellingen van Stichting KIKA (kinderen kankervrij) én van het Bjusterbaarlik KIKA festival IJlst dat op zaterdag 3 juni (tijdens de Overtuinenfair) wordt gehouden op het parkeerterrein van de fierjlepaccommodatie en het Honk in IJlst.

Het Bjusterbaarlik KIKA festival duur van 14 tot 19 uur. Er is een afwisselend programma samengesteld. Veel (jeugd)-activiteiten, cultuur en gezelligheid. DJ Vince, schminken, pony rijden, een rad van fortuin en vele andere leuke dingen voor de kinderen. Live muziek op twee podia van: Triple A, Dutch Roots, Endless, Concordia, Duo Bob & Walter, Jazzy Passion, de Glasblazers, Koor ‘Voor Schut, koor ‘De Snikkende Snitsers’ en natuurlijk Jeroen Booy’s Rockin’ Glasses, de band van Rockschool IJlst.

Het Bjusterbaarlik KIKA festival is een initiatief van Stichting jeugd en jongerenwerk ’t Honk. Aanleiding is de aankomst van Wielerteam Lola, die een (t.b.v. KIKA) gesponsorde fietstocht uit Den Haag gaat maken. Ze bereiden zich voor op Giro di Kika, eind juni in Italië. De aankomst van team Lola in IJlst zal rond 18.15 uur plaatsvinden.

Uiteraard wordt er gezorgd voor hapjes en drankjes voor jong en oud. En dat alles voor het goede doel: KIKA: kinderen kankervrij! Het Bjusterbaarlik festival is op Facebook te vinden onder KikaFestivalIJlst. Tot ziens!