dagboek > overzicht
Dagboek júny 2017Bekiek hele maand 
 
8 júny om 15:47
 
Nieuwe Fiftysix winkel is een pronkjuweel voor Sneek

Sneek – Op 16 december vorig jaar publiceerde GrootSneek het bericht dat Fiftysix in het het pand van Scheer & Foppe zou komen. Nog net geen half jaar later zijn vanmorgen de fraaie houten toegangsdeuren wagenwijd geopend voor het winkelend publiek. Het exterieur van het voormalig Brenninkmeijer-pand is weer in haar oude luister hersteld. De nieuwe Fiftysix is een pronkjuweel voor de stad geworden.

Het interieur ziet er ook zeer fraai en vooral eigentijds uit met tal van karakteristieke eigen hoekjes, waarbij zeker oog voor detail is. Met het containerbegrip ‘industrieel’ zouden we de ontwerpers tekort doen, alles ademt een hele eigen sfeer uit. Er is op een uiterst creatieve manier met de mogelijkheden van styling omgesprongen.

Ik kond niet wachten ( 'nee ik hew gyn andelen, ik promoat de stad allienech')tot de officiële opening van zaterdagavond acht uur en schoten ondertussen een aantal foto’s in de winkel. Buiten stond vanmiddag om half drie nog een kruiwagen, symbolisch voor dat alles nog hagelnieuw is. Maar wel in een zeer vertrouwd Sneker jasje!

Geniet en bewonder van wat de innovatieve ondernemers Bas Hollenberg, Arjen Rusticus, Erin & Niels Diekstra met hulp van talloze medewerkers de afgelopen maanden gerealiseerd hebben!