dagboek > overzicht
Dagboek augustus 2017Bekiek hele maand

26 augustus om 19:34

O.N.S. Sneek verliest eerste competitieduel tegen Odin’59

Sneek- Met een 0-2 thuisnederlaag tegen Odin’59 is ONS Sneek de competitie 2017-2018 slecht gestart. Op veld 4 van het Zuidersportpark golfde het spel in het eerste halfuur van de wedstrijd nog aardig heen en weer. Na een ingelaste drinkpauze kregen de bezoekers uit Heemskerk een licht veldoverwicht. Zij scoorden in de extra tijd van de eerste helft de belangrijke 0-1. Milo Cremers was de doelpuntenmaker voor de gasten.

Meteen na de rust miste de ingevallen Ale de Boer de kans op de gelijkmaker. Een minuut later scoorde Odin wel. Opnieuw was het Milo Cremers die tussen twee ONS-verdedigers knap de 0-2 binnen kopte.

De conclusie is uiteraard veel te vroeg om nu al te zeggen dat ONS een moeilijk seizoen tegemoet gaat. De machteloosheid in de voorhoede, de geblesseerde topspits Yume Ramos wordt node gemist, was vanmiddag opvallend.

Volgende week wacht de zware uitwedstrijd naar Spakenburg, dat vanmiddag gelijk speelde tegen ASWH.