dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2014Bekiek hele maand 
 
25 febrewary om 18:16
 
Jonge ondernimmers in Sneek





Fandaach kreech ik de prachtege fernieuwde Ondernemend Friesland ( het zakenblad voor ondernemend Friesland ) in de bus. Naast o.a. un interview met Rabo-bankdirekteur Bert Roman en de ondernimmers Arnold & Freddy Veenema ok un moai artikel over Hanneke Frankema.

Tegare met har partner en kompanjon Arnoud de Boer is Hanneke eigenaar fan Bloem en Styling Valentijn ( www.valentijnsneek.nl ) in Sneek.

Op har palmares staan un antal groate prizen in de bloemskikbusiness. Su won Hanneke in 2012 ut Wereldkampioenschap Bloemsierkunst.

De 31-jarige Hanneke wurdt in ut bútenlaan heel anders behandeld as in Nederlaan: “ De sfeer in het buitenland is heel anders dan in Nederland. In het buitenland vragen ze om je handtekening. En na je presenteren hangen mensen nog lang aan je lippen, stellen allerlei vragen, willen alles weten. Nederlanders laten zich niet op die manier gaan, die zijn veel nuchterder.”

Prachtech om sukke súksesfolle jongen minsen an ut woard te horen, keiharde werkers dy’t de stad un ‘ boost ’ geve ňftewel der plat foar gaan! Hulde!