dagboek > overzicht
Dagboek november 2014Bekiek hele maand

15 november om 17:38

Topklasser O.N.S. zorgt voor daverende verrassing: winst op GVVV!

O.N.S. Boso Sneek heeft vanmiddag voor een daverende verrassing gezorgd in de Topklasse van het zaterdagamateurvoetbal. In Veenendaal werd met 0 – 2 gewonnen van de nummer twee in de competitie G.V.V.V. Al na een minuut spelen kwamen de fel gestarte Snekers op voorsprong door een doelpunt van Tsjisse Kerkstra.

Martijn Roosenburg zorgde in de twee helft voor een verdubbeling van de score. In de slotfase van de wedstrijd gebeurde er nog van alles.

Doelpuntenmaker Tjerkstra werd na twee gele kaarten uit het veld gestuurd en keeper Ivan Landlust stopte in de laatste minuut nog een penalty. Vorig jaar ging O.N.S. nog met 4 – 0 kopje onder tegen de Veenendalers. Het ijzersterkte collectief van trainer Bert Hollander is dit seizoen echter een moeilijk te kloppen ploeg.

Vooral achterin stond het weer als een huis bij de Snekers, die door deze bonuspunten vooreerst veilig zijn. Sterker nog de oranjehemden zijn door deze vierde overwinning een stabiele middenmotor mede door de gunstige uitslagen. Volgende week wacht Spakenburg in Sneek.