Dagboek desember 2014Bekiek hele maand

6 desember om 17:43

Scheveningen passeert O.N.S. op de ranglijst na 0- 3 zege

O.N.S.'ers op de Hill, december 2014

“ Tot 25 meter van het doel van Scheveningen ging het voetballend prima met ons, daarna stokte het ”, aldus trainer Bert Hollander van O.N.S. Boso Sneek. Gevolg een wedstrijd die zich voor een groot gedeelte op het middenveld afspeelde en weinig spectaculaire momenten had. Omdat svv Scheveningen net even alerter en scherper was as O.N.S. ging de winst met 0 – 3 naar Scheveningen. In de 18de minuut kwamen de Schollenkoppen op een 0- 1 voorsprong nadat Leroy Resodihardjo ( van oorsprong geen Scheveninger…) raak kopte.

Niet de eerste keer dit seizoen dat O.N.S. tegen een achterstand aan zag. Lukte het in een aantal wedstrijden wel om een achterstand om te buigen in een gelijkspel of winst, het zat er vandaag niet echt in.

“ Scheveningen is blijkbaar een ploeg die ons niet zo ligt. Alle drie de wedstrijden in de Topklasse tegen Scheveningen gingen verloren. Het is een counterploeg en doen en daar zijn ze goed in”, analyseerde Bert Hollander na afloop.

En dat counteren deden de Scheveningers met name in de laatste minuten van de wedstrijd. In de 85ste minuut ging de wedstrijd definitief op slot door de 0 – 2 van Mehmet Aldogan. In de toegevoegde tijd scoorden de Scheviningers nogmaals zodat er een niet onverdiende 0 – 3 op het scorebord kwam te staan.

Scheveningen passeerde O.N.S. door deze overwinning op de ranglijst. O.N.S. staat nu tiende met achttien punten uit 15 wedstrijden. Volgende week staat de laatste wedstrijd voor de winterstop, uit tegen nummer voorlaatst Hoek uit Zeeuws Vlaanderen, op de agenda. Eigenlijk een partij om te winnen, maar in de Topklasse zijn de krachtsverhoudingen minimaal.