dagboek > overzicht
Dagboek desember 2014Bekiek hele maand

13 desember om 18:05

O.N.S. Boso Sneek verspeelt kostbaar punt

Soms zit het mee, soms zit het tegen om er meteen maar eens een enorm cliché in te gooien. Voor O.N.S. zat het vanmiddag in Zeeuws Vlaanderen niet mee, wat heet. In de absolute dying seconds scoorde Hoek de winnende 2 – 1 een verslagen O.N.S. achterlatend. Op een slecht bespeelbaar veld ging de Sneker Topklasser dus opnieuw onderuit.

Na een 0- 0 ruststand, kwam Hoek in de 57ste minuut op voorsprong na een doelpunt van Kuzmicki. O.N.S. had een kwartier nodig om de klap te verwerken. In de 75ste minuut ging Danny Kampstra goed door en maakte Gonzales de gelijkmaker voor de Snekers. Vijf minuten later leek Hoek op voorsprong te komen, maar de bal spatte uiteen op de lat boven O.N.S.-keeper Landlust. Ver in blessuretijd kwam alsnog de 2-1 voor Hoek.

Met het verlies is O.N.S. nu op een elfde plaats beland met 18 punten uit 16 wedstrijden. De nummer laatst in de Topklasse, Excelsior Maassluis staat onderaan met 13 uit 16, net als Genemuiden. De winterstop duurt tot 17 januari. Dan hervatten de Snekers de competitie met een thuisduel tegen Kozakken Boys, de fiere koploper in de Topklasse.