dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2015Bekiek hele maand 
 
21 jannewary om 18:47
 
Fan harte Groot Sneek!





Nee, beskeiden is ut nyt, mar wat tsjakt dat! Ut is ok un keurech rappňrt! Fan harte felisiteard met dit resultaat!





Grootsneek bestaat in januari 2015 precies vijf jaar. De eerste anderhalf jaar nog hobbymatig naast de betrekking van oprichter Wim Walda, die Marketing en Strategie doceerde op het HBO bij Van Hall Instituut (NHL en Stenden) in Leeuwarden, maar daarna ‘voor het eggie’. Niet om onszelf nu een ‘veer in de kont te willen steken’, maar toch wel even vermeldenswaardig.

In die periode zijn we, denken we zelf, ‘geland’ in Sneek als een site die het nieuws veelal op een eigenwijze, maar meestal actuele en leuke manier brengt. Een paar cijfers (de komma’s staan echt niet verkeerd):

•In die periode hebben we 3.880.200 bezoekers mogen ontvangen waarvan 1.3012.368 unieke.

•Die lazen bij elkaar 8.254.392 pagina’s en brachten bij elkaar 12,8 jaar door op de site van GrootSneek

•De twee Facebookpagina’s ‘GrootSneek’ en ‘Ik Bin Un Sneeker’ hebben samen 4000 volgers

•Het Twitteraccount telt 4176 volgers en er zijn 35.000 Tweets de wereld in gestuurd

•De GrootSneek krant, die sinds de samenwerking met Ying media, voor het eerst in Oktober 2013, verscheen telt aanstaande dinsdag / woensdag zijn 16e editie.





•In de samenwerking met Ying Media lanceerden we twee leuke en goed bezochte evenementen: ‘Mooi! Sneek’ en ‘De vier Mijl van GrootSneek’.

•We groeien nog steeds en zitten barstensvol leuke plannen.
We hopen dat u ons blijft steunen met persberichten, tips, commentaren, reacties en nieuwtjes. En uiteraard is feedback altijd welkom. Bedankt voor de afgelopen vijf jaar, op naar het tweede lustrum.