dagboek > overzicht
Dagboek april 2015Bekiek hele maand

18 april om 18:03

O.N.S. Boso spekkoper na 3 – 0 overwinning op Sparta Nijkerk

Met nog twee wedstrijden te gaan, heeft O.N.S. handhaving in de Topklasse van het zaterdagamateurvoetbal nog helemaal in eigen hand na een 3 – 0 thuisoverwinning op Sparta Nijkerk.

Op dit moment staan de Snekers nog op een promotie/degradatieplek, maar FC Lisse en Hoek staan slechts twee en een punt boven de oranjehemden. Over twee weken staat bovendien de wedstrijd FC Lisse – O.N.S. op de rol. In de laatste thuiswedstrijd komt het gedegradeerde Genemuiden naar Sneek.

Er was vanmiddag maar een ding wat belangrijk was: winnen! En dat deed O.N.S. dus. Een bedroevend slechte tegenstander en inzet van O.N.S. kant waren voldoende voor de drie punten.

Vriend en vijand waren het er na afloop van de wedstrijd over eens dat het niveau absoluut niet Topklasse waardig was.

Uit twee stilstaande situaties ( corners ) scoorde O.N.S. in de 26ste en de 30 minuut door doelpunten van Chris de Wagt en Curtey Gonzales.

Het duurde tot de 74ste minuut voordat invaller Rolf Dijk de verlossende 3 – 0 aan liet tekenen. De Nijkerkers creëerden amper tot geen kansen, waardoor de belangrijke zege terecht bij O.N.S. kwam.