dagboek > overzicht
Dagboek september 2016Bekiek hele maand

10 september om 18:12

ONS Boso Sneek vloert opnieuw koploper: 1-0 winst tegen ODIN ‘59

Was het veertien dagen geleden Harkemase Boys die als koploper naar Sneek kwam en met 1 – 0 de meerdere moest erkennen in ONS, vandaag vloerden de Snekers ODIN ’59 met dezelfde cijfers. De verrassende koploper na vier wedstrijden werd door een hard werkende Sneker ploeg met een terecht verlies naar Heemskerk terug gestuurd.

Hoe zou de wedstrijd afgelopen zijn wanneer Ons Doel Is Nuttig in de vierde minuut een terecht gegeven strafschop door scheidsrechter Serik hadden benut? Jim Hulleman schoot de penalty veel te zacht in en de bal was een prooi voor de opnieuw degelijk keepende Bas van Wegen.
De hele eerste helft golfde het spel op en neer, ontstonden er voor beide doelen ook wel mogelijkheden, maar gescoord werd er dus niet.

De tweede helft was nog maar vier minuten oud toen Fabian Stevens de Snekers op een 1 – 0 voorsprong zette. Invaller Yumé Ramos, enorm gretig na een periode van blessureleed, mistte de kans op 2 – 0 maar door wilskrachtig verdedigen trok ONS de overwinning over de streep.

Assistenttrainer Chris de Wagt vol spanning langs de lijn

Door deze overwinning staat ONS nu op een keurige gedeelde vijfde plaats in de derde div. zaterdag. Volgende week gaan de oranjehemden op bezoek bij VVOG uit Harderwijk. De Harderwijkers gingen vandaag met 8-1 de bietenbrug op bij Jong Almere City FC.