dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2016Bekiek hele maand 
 
9 ňktober om 10:59
 
Elvis never left the building met Frédérique Spigt & Annet Malherbe

Een typisch gevalletje van ‘wat de boer niet kent, dat eet hij niet?’ Het Oktoberfest van Fons & Jeroen op ut Flexaterrein? Of simpelweg eens een avond lekker bankhangen? Geen flauw benul wat de reden is, maar Theater Sneek was gisteravond met maar 160 toechouwers zeer matig gevuld. En dat verdienen Frédérique Spigt & Annet Malherbe absoluut niet met hun wervelende en opzwepende ode aan The King of Rock ’n Rol Elvis Presley.


Het duo imiteert Elvis niet, het brengt gewoon ( nou ja, gewoon…) een (h)eerlijke hommage aan The King. Annet Malherbe, een bekend actrice zingt en drumt (!) verrassend goed en Spigt is zo gek als een deur, maar het is wel heel plezierig om naar haar te zien en te luisteren. Al gebied de eerlijkheid te schrijven dat het geluid, zeker voor de pauze, niet altijd even goed was. Zeker bij de gesproken teksten was Frédérique moeilijk te verstaan.

De achtergrondprojecties ( de voorstelling begint met beelden van de begrafenisstoet van Preseley in Memphis) ondersteunen op een onderhoudende manier deze bijzonder muzikale voorstelling.

Annemarie wist de voorstelling op waarde te schatten!

Het publiek ging gisteravond helemaal uit zijn dak, geen wonder door het aanstekelijke entertainment dat Spigt & Malherbe met een fantastische Elvis coverband.

De handrem ging er gisteravond helemaal af en de echte Elvis liefhebbers waren dan ook dik tevreden over deze voorstelling. Kort samengevat, een indrukwekkend eerbetoon aan het ’s werelds grootste rockicoon ever! Deze voorstelling verdient veel meer publiek dan gisteravond het geval in Sneek was. Op 14 oktober a.s. is de theatervoorstelling opnieuw te bewonderen in het Posthuistheater van Heerenveen.