dagboek > overzicht
Dagboek april 2017Bekiek hele maand

22 april om 17:42

Baggerwedstrijd van O.N.S. Boso Sneek tegen DVS ’33 Ermelo

Koud en de ijskoud was het vanmiddag op het Zuidersportpark van Sneek, waar O.N.S. kansloos met 1-3 ten onder ging tegen DVS ’33 uit Ermelo. O.N.S. had zich vanmiddag definitief veilig kunnen spelen, maar het zat er absoluut niet in. De eerste tien minuten waren van O.N.S. kant nog redelijk, maar daarna werd het spel van de oranjehemden steeds rommeliger.

Er zat geen lijn in en die zou er in de loop van de wedstrijd ook niet meer inkomen.
In de twaalfde minuut kreeg Kay Velda alle vrijheid om de 0-1 aan te tekenen, een voorsprong die de ploeg uit Ermelo niet vast kon houden. Met een mooi zweef kopdoelpunt scoorde Fabian Stevens de gelijkmaker in de 24ste minuut.

De ploegen stonden nog maar amper weer op het veld na de thee of DVS kwam opnieuw op voorsprong, na een terecht gegeven penalty. Maurice de Ruiter benutte het buitenkansje graag. Het leek wel of de ploeg van Richard Karrenbelt het vanaf dat moment wel geloofde. De ploeg maakte een uitgebluste indruk, er werden amper kansen gecreëerd, kortom het was vanmiddag drie keer niks!

Dat Gustavo van der Veen ook nog een rode kaart mocht incasseren paste helemaal bij deze off-day van O.N.S.
De 1-3 van opnieuw Maurice de Ruiter was nog goed voor de statistieken. O.N.S. kan na de uitslagen van vandaag niet meer rechtstreeks degraderen, maar definitie veilig is het ook nog niet.

Al moet het raar lopen wil de ploeg van Karrenbelt nog tot p/d-wedstrijden worden veroordeeld. Zeven punten voorsprong met nog drie wedstrijden te gaan moet voldoende zijn.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat FC Lisse dat vanmiddag de topper tegen IJsselmeervogels met 0- 2 won.

Op de foto is te zien hoe Fabian Stevens in glijvlucht naar de 1-1 gaat!