dagboek > overzicht
Dagboek november 2017Bekiek hele maand

25 november om 17:50
  Fraaie 4-1 overwinning O.N.S. tegen ACV

Sneek- Met een dartelende Jantje Dommertholt op de buiten heeft O.N.S. Sneek vanmiddag een belangrijke 4-1 overwinning op ACV behaald. De youngster van O.N.S. was verantwoordelijk voor drie puntgave voorzetten en werd terecht tot Man of the Match uitgeroepen. Genridge Prijor, die zich steeds beter in z’n voetbalelement komt bij de Snekers scoorde de 1-0 en nog voor rust verdubbelde Curty Gonzales de stand. Gonzales hoefde alleen maar tegen een prachtig afdraaiende assist van Dommerholt aan te lopen om de 2-0 te maken.

Ook na de thee bleef O.N.S. de bovenliggende partij en mocht Curty Gonzales de 3-0 aantekenen en maakte Arton Musliu aan alle Asser illusies een einde door met een fraaie boogbal keeper Bart Woering te verschalken. In de 70ste minuut deed ACV nog iets terug, maar meer als een eretreffer zat er niet in. Erik Eleveld maakte het fraaie doelpunt voor ACV.

Invaller Patrick Amels hielp nog twee enorme kansen om zeep voor de Snekers, maar de 4-1 overwinning was er niet minder om. Omdat Capelle met 0-2 van Quick Boys won en Spijkenisse de Harkemase Boys met 3-0 afdroogde was de overwinning van O.N.S. meer dan welkom.

Samen met Spijkenisse en Scheveningen bezet O.N.S. nu de een na onderste plaats met 7 punten voorsprong op Magreb ’90 dat met maar liefst 8-1 van Jong Volendam verloor.

Volgende week is de Friese kraker Harkemase Boys- O.N.S. Als O.N.S zo speelt als vanmiddag dan hoeft het voor geen tegenstander bang te zijn.

Op de eerste foto knuffelen opa Jan en kleinzoon Jantje Dommerholt elkaar na afloop van de eclatante overwinning.