dagboek > overzicht
Dagboek november 2014Bekiek hele maand 
 
25 november om 18:31
 
Programma Theater Sneek Week 49

BRAKK: Johannes Rypma

BRAKK is een Akte 2 project waarin acht talentvolle Friese jongeren gevraagd zijn een eigen avondvullende voorstelling te maken. Ditmaal is het de beurt aan Johannes Rypma. Johannes Rypma doet zijn verhaal over The Voice Of Holland. Kaartverkoop op de avond zelf aan de deur. Meer informatie via www.akte2.nl/brakk

Muziektheater // Di 2 dec // 20.15 // € 5,- // Tüöttenzaal // Theater Sneek
Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430


Karin Bloem e.a. – Kerst met een grote ‘K’

Exclusief in Friesland

Karin blaast een oude traditie opnieuw leven in: een kerstshow met een grote ‘K’. Samen met een aantal verrassende medeperformers zoals Irene Moors, zangeres Leona Philippo en nieuwslezeres Margreet Spijker, die de voorstelling zal aanvullen met een fijn absurd nieuws-jaaroverzicht. Bijgestaan door haar zeven-koppige band zal La Bloemen een hartverwarmende, onvergetelijke avond vol muziek, humor en ontroering zorgen.

Theatershow // Wo 3 dec // 20.15 // € 31,- // Tüöttenzaal // Theater Sneek
Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430

Malando Kwintet – Jublileumtournee 75 jaar Malando

Met na afloop dansdemonstraties en workshops dans voor publiek! De faam begon met Olé Guapa, de tango die oprichter Arie Maasland Malando wereldberoemd maakte. Het orkest bestaat 75 jaar en nu hanteert Danny Malando het dirigeerstokje.

Muziek // Za 6 dec // 20.15 // € 21,- // Tüöttenzaal // Theater Sneek
Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430

Willeke van Ammelrooy, Noortje Herlaar en Eva van de Wijdeven – Agnes van God

Agnes van God gaat over een jonge, naďeve non die in haar jeugd mishandeld is door haar moeder. In het klooster bevalt ze van een baby die kort daarna dood wordt gevonden. Agnes houdt vol dat ze zich niet kan herinneren hoe de baby is verwekt. Psychiater Livingstone moet onderzoeken of zij in staat is om terecht te staan voor de moord op haar kind. Livingstone stuit echter op Moeder Overste die Agnes ernstig in bescherming neemt.

Toneel // zo 7 dec // 15.30 // € 26,- // Tüöttenzaal // Theater Sneek. Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430