dagboek > overzicht
Dagboek november 2014Bekiek hele maand 
 
26 november om 12:47
  Richard Karrenbelt nieuwe trainer O.N.S. Boso Sneek

Richard Karrenbelt, nu nog aan het roer bij Hoofdklasser CSV Apeldoorn wordt de nieuwe trainer van Topklasser O.N.S. Boso Sneek. Karrenbelt is bezig met zijn tweede seizoen bij de Apeldoornse vereniging. Daarvoor trainde Karrenbelt drie jaar Genemuiden en hiervoor was hij vier jaar oefenmeester bij Putten.

Dat de Sneker Topklasser kiest voor Apeldoorner Karrenbelt en niet een trainer uit het Fries is toch wel enigszins verrassend. ‘ Met het aanstellen van Karrenbelt hoopt ONS een ambitieuze trainer binnen te halen die op topniveau trainen wil. Oud-ONS ‘er Patrick Lip die onder Karrenbelt bij Genemuiden traine was laaiend enthousiast over de verrichtingen van de nieuwe ONS-trainer’, aldus Bauke Algra, TC-lid van de Snekers.
Daar tegenover staat het nieuws op de site Apeldoorn Nieuws:
“Vanmiddag na de gewonnen wedstrijd bij WVF, aan de spelers groep aangegeven dat ik na dit seizoen stop bij @csv_apeldoorn’, twitterde de trainer zaterdag aan het eind van de middag.


Het csv-bestuur voegde daar op clubsite aan toe dat ‘na goed onderling overleg is besloten om de samenwerking niet voort te zetten’. Gevolgd door de woorden: ‘ Vol vertrouwen gaan beide partijen het seizoen afmaken en wij wensen Richard een mooie nieuwe uitdaging voor de toekomst.’