dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2015Bekiek hele maand 
 
13 febrewary om 19:36
 
Theater Sneek op zoek naar tweelingen!

Dubbele kans op gratis kaartjes voor de musical Hartsvrienden!

Zaterdag 21 en zondag 22 februari is de nieuwe musical ‘Hartsvrienden’ te bewonderen in Theater Sneek. De verhaallijn hiervan gaat over tweelingbroers Mickey en Edward. Om deze reden komt Theater Sneek met een leuke actie. Zondag 22 februari is de musical de laatste keer te zien in het theater. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, maken tweelingen kans op gratis kaartjes! Twee jongens, twee meisjes, een jongen een meisje: wat voor tweeling maakt niet uit.

De eerste twee tweelingen mogen gratis naar de voorstelling. Dit is nog niet alles: de eerste vier tweelingen maken ook kans om (voorafgaand aan de voorstelling, dus kom op tijd!) een meet&greet te winnen met de castleden. Dubbele kans op gratis prijzen dus. Neem wel even je legitimatiebewijs mee.

Hartsvrienden is een Nederlandse versie van de musicalhit ‘Bloodbrothers’, die al jaren een ongelooflijk succes is in onder andere het Verenigd Koninkrijk en Amerika. De musical trok daar zo’n 15 miljoen bezoekers. Niehe van Lambaart presenteert de musical met een ware sterrencast. Onder andere rapper Yes-R en acteurs Jim Bakkum en Guido Spek zijn op het toneel te zien.

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in verschillende milieus. Het lot herenigt ze in hun volwassen leven. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. De spanningen lopen echter hoog op wanneer de broers verliefd worden op dezelfde vrouw, met aangrijpende gebeurtenissen tot gevolg.

Musical // zo 22 februari 2015 // 14.30 uur // Tüöttenzaal, ingang Westersingel 28 // Theater Sneek
Kaarten en info: www.theatersneek.nl of 0515 430 580