dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2015Bekiek hele maand 
 
19 febrewary om 19:53
 
Sterk & sVeer opent in april Lifestyle winkel op Groatsaan 48!

Fanavend om eksakt 19.30 uur is ut logo fan Katrein Kunst har nieuwe winkel online gaan.

Aflopen maandach plaatste dňchterlief al de teaser op Facebook dat sij met ingang fan 1 april ( ' het is echt, echt waar hoor...' ) ut pand Groatsaan 48 in Sneek huurd het.

" De winkel van Katrein Kunst in de Scharnestraat blijft overigens gewoon bestaan hoor ”, vertelt Piety. “ Maar ik merkte dat de lifestyle artikelen die ik in de Scharnestraat verkocht eigenlijk niet tot hun recht kwamen.

Dus heb ik de stap genomen en op 1 april, het jaar dat Katrein Kunst haar zesde verjaardag viert, open ik op het Grootzand een lifestylewinkel, stoer en industrieel ingericht, met een vleugje nostalgie en barstensvol artikelen die je eigenlijk niet nodig hebt, maar waar je zo ontzettend gelukkig van wordt ", su lyt de jonge ondernimster Wim Walda fan Groot Sneek earder dizze week al wete.

Fanavend komt Piety dus met ut logo foar de nieuwe saak.
" Sterk: is de achternaam van mijn manlief. 'sVeer: met nadruk op Veer, de naam die ik al 29 jaar heb. De combinatie van Sterk en Veer zorgen voor sVeer. De kleur van de veer is een knipoog naar Katrein ", fertelt Piety op har Facebook Sterk&sVeer-site.

Na ut bekend wurden fan ut nieuws dat Katrein un tweede saak op ut Groatsaan beginnen gaat, ontplofte har Facebook fan de likes en kommentaren. Uteraard allemaal posityf. Walda meldde dat ut persbericht op syn site binnen no-time dúzenden kearen bekeken was.

Uteraard bliëft ut spannend om as jonge ondernimster su je nek út te steken, mar ut is hartferwarmend om te weten dat je sufeul súppňrt krije!