dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2015Bekiek hele maand

28 febrewary om 17:52

O.N.S. dendert door!

Voor de derde keer op rij won O.N.S. Boso Sneek vanmiddag in de Topklasse van het zaterdagvoetbal. Hoogvlieger BVV Barendrecht werd met 3- 1 aan de zegekar gebonden. Door deze overwinning heeft O.N.S. een gaatje geslagen met de onderstaande ploegen. De Snekers hebben nu 27 punten uit 22 wedstrijden. Na afloop van de wedstrijd verklaarde trainer Bert Hollander uitermate blij te zijn met deze overwinning en dat “ een punt of 33 ŕ 34 voldoende moeten zijn om te handhaven in de Topklasse. En daar zag het drie weken geleden nog niet naar uit! ”

Klaas de Vries ( 14 ) en doelpuntenmaker Ale de Boer hebben hun knuffelmoment na de 2 - 0!

Net als vorige week tegen Capelle uit stonden de oranjehemden binnen een zucht en een scheet voor met 2 – 0. Al in de tweede minuut scoorde Renco van Eeken na een prachtige pass van Jacob Noordmans door het midden op Ale de Boer. Deze zette vervolgens keurig voor en toen was het appeltje eitje voor Van Eeken.

Nog geen drie minuten later scoorde Ale de Boer, later verkozen als man van de wedstrijd, de 2 – 0 met een heerlijke uithaal. De aansluitingstreffer van Barendrecht liet niet lang op zich wachten. De linksvoor, Mahmut Sonmez van Barendrecht, kreeg alle vrijheid en plaatste de bal in de verre hoek achter doelman Eize Piter Douna. Na deze bliksemstart zakte het niveau van de wedstrijd behoorlijk, mede veroorzaakt door de harde wind.

In de tweede helft verzuimde O.N.S. na de 3 – 1 van uitblinker Curtey Gonzales ( uitstekende assist van Rozenberg! ) om door te drukken. Mooie mogelijkheden werden door de Snekers om zeep geholpen, al had Barendrechtkeeper Marc van Splunter in de 76 ste minuut niets te klagen toen Ale de Boer op de paal schoot.

Aanvoerder Chris de Wagt en trainer Bert Hollander in hun nopjes met al weer drie punten.

Al met al een dik verdiende overwinning voor de Snekers, die volgende week naar Rijnsburg afreizen om daar tegen de Boys te voetballen.

Blije gezichten bij voorzitter Harm de Wagt, Bauke Algera en Gerard van Leeuwen jr.