dagboek > overzicht
Dagboek desember 2015Bekiek hele maand 
 
7 desember om 18:10
 
Cycling Espresso Sneek op de kalender: 20 december start!

Sonja Idzinga is laaiende enthousiast ( en met haar vele andere wielerliefhebbers ) over een nieuw evenement voor Sneek e.o. Zij publiceerde onderstaand bericht op de FB pagina:


Voor Sneek: Het zong al rond in de wandelgangen en nu is het eindelijk zover... 20 December staat de eerste rit van Cycling Espresso Sneek op de kalender! Samen gaan we genieten van koffie en een schitterende ronde fietsen.

Onderweg is er voor iedereen wat wils, een sprintje om een bordje, een stuk hardrijden of leren hoe je uit de wind moet fietsen. Dat doen we onder ons motto 'samen uit, samen thuis' en dus fietsen we een tempo dat iedereen bij kan houden en niemand achterblijft.

We verzamelen vanaf 10:30 bij Royaal Belegd aan de Lemmerweg 4 in Sneek. Tot goed 11:00 kan je daar een espresso (of wat anders mag natuurlijk ook) bestellen, het zit immers in de naam. Om precies 11:11 stappen we samen op fiets voor een ronde fietsen van ongeveer 2 uur. Een degelijke racefiets met werkende remmen en een helm(!) zijn de enige voorwaarden om mee te kunnen fietsen. Vergeet niet een paar Euro's mee te nemen als je wat lekkers wilt drinken. Tot de 20ste!

PS: Geen kleine lettertjes, wel een simpele noot. Deelname en eventuele gevolgen van deelname zijn geheel voor eigen risico. Het is de bedoeling dat het evenement om de twee weken op zondag georganiseerd wordt!