dagboek > overzicht
Dagboek desember 2015Bekiek hele maand 
 
8 desember om 16:05
 
Kerstconcert harmonieorkest Euphonia met Iris Kroes

Op zaterdagavond 12 december geeft het harmonieorkest van Euphonia haar traditionele kerstconcert in de Martinikerk in Bolward. Dit jaar in samenwerking met Iris Kroes. Iris is in 2012 in Nederland bekend geworden door haar deelname aan het televisieprogramma ‚The Voice of Holland‘. Zij zong hierin de sterren van de hemel, terwijl zij zichzelf begeleidde op harp. Inmiddels heeft Iris diverse CD’s uitgebracht en treedt zij regelmatig op. Zowel solo als ook met ensembles en orkesten.

Tijdens het kerstconcert zal Euphonia onder andere de muziek van de kerstfilm Snowman ten gehore brengen. Het verhaal zal worden verteld door Sjoerd van Beem. De zang wordt verzorgd door Iris Kroes. Tevens zal het thema kerst in het solooptreden van Iris, samenzang en een koraal bewerking voor het orkest niet ontbreken.

In het voorprogramma zal, vanaf 19.15 uur, het jeugdorkest optreden. Zij zullen het publiek verwelkomen, door het spelen van diverse kerstliederen.

Wij nodigen een ieder dan ook van harte uit om te komen luisteren, in de sfeervolle Martinikerk. De kerk is geopend vanaf 19.00 uur. Aanvang van het concert is 20.00 uur. Entree is 10 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis. Voorverkoop bij Echte Bakker Posthuma in de filialen in Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum.