dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2016Bekiek hele maand 
 
10 febrewary om 19:04
 
Marrit Jellema komt met nieuwe dichtbundel


Op 19 juli 2012 schreef ik voor het eerst over dichteres Marrit Jellema uit Sneek. Zij debuteerde met haar bundel ‘Liefde lust en een gebroken hart’. Marrit was toen nog maar 18 jaar en ik schreef o.a. dat zij geldingsdrang had en dat zo vroeg publiceren van een debuutbundel wegen opent om verder met schrijven door te gaan. Ik liet niet na om Marrit op dit blog keer op keer te stimuleren. Dat is absoluut geen verdienste van mij, want Marrit is een talent. En talenten, zeker jonge talenten moet je koesteren. Marrit is geen eendagsvlieg. Op zondag 20 maart brengt zij haar tweede bundel uit. Ik kreeg onderstaand persbericht binnen. Ik deel het graag!

“Aan boord van het schip de Stanfries X presenteert dichter en schrijfster Marrit Jellema haar nieuwe bundel : 'van die dingen'. Het zal een prachtige combinatie van muziek en poëzie worden in een prachtig en sfeervol schip. De toegang is gratis! (En het eerste drankje ook! ;)

Door de grote belangstelling voor de boekpresentatie 'van die dingen' heeft de organisatie besloten om twee voorstellingen te gaan geven. De eerste voorstelling is v.a. 15.00 tot 17.00 en de extra voorstelling is v.a. 19.30 tot 21.30

line-up van de voorstelling:

Marrit Jellema
Dat Schilt, muziek
Ronald Jan Fokkema, dichter
Annelieke Zantinge, piano
Henk Dillerop, dichter
Rick Poiesz, Singer-songwriter
Dummang Summer, singer/songwriter.


Exacte locatie :

aan boord van de Stanfries X
liggend aan de Willemskade Leeuwarden
naast de VVV / Avero-toren.”