dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2016Bekiek hele maand 
 
26 febrewary om 17:06
 
Kick Off SamenLoop voor Hoop

Mňrrenmiddach is de SamenLoop voor Hoop Kick Off! Ik mach ok an ut programma metwerke. Ik doën ut krekt as un heel soad frijwillegers graach. Hieronder ut persbericht dat we ferspreide:

SNEEK – Op zaterdag 27 februari 2016 om 16:00 uur wordt in café Vellinga (‘de Veehandel’) aan het Veemarktplein (Korte Veemarktstraat 11) in Sneek de SamenLoop voor Hoop Sneek- SúdWest Fryslân afgetrapt. Tijdens deze Kick- Off presenteert de organisatie de plannen, het bestuur, de eerste ingeschreven teams en wordt het project officieel opgestart.

De SamenLoop voor Hoop Sneek- SúdWest Fryslân 2016 wordt op zaterdag 24 september vanaf 16.00 uur tot en met zondag 25 september tot 16.00 uur in Sneek georganiseerd door een zeer gemotiveerde groep vrijwilligers. Het is een 24 uurs-estafette-wandelevenement om geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker- bestrijding. Maar is ook bedoeld om steun te bieden aan de mensen die tegen deze vreselijke ziekte vechten of deze overleefd hebben: de eregasten. Zij spelen een centrale rol in het evenement.

De 24 uurs-wandelestafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker, die gaat immers ook 24 uur door. Behalve een sportief etmaal wordt het ook een feestelijk evenement om het leven te vieren met veel activiteiten en (locale) artiesten die zorgen voor de muzikale omlijsting.