dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2016Bekiek hele maand 
 
27 febrewary om 10:48
 
Love… The Beatles een feest van herkenning

“40 hits that changed the world Deze heerlijke Engelse tribute-show van The Beatles toont dé show die we eigenlijk allemaal hadden willen zien. Het repertoire omvat niet alleen de vroege songs als ‘She Loves You’ en ‘Drive My Car’, maar ook wereldwijde megahits als ‘Yesterday’, ’Hey Jude’, ‘Come Together’ en natuurlijk ‘Let It Be’.”

‘Hadden willen zien’, is sinds gisteravond niet meer van toepassing voor de bezoekers die in Theater Sneek waren. De coverband die 24 voorstellingen in Nederland gaf, besloot gisteravond aan de Westersingel in Sneek. Nee, ‘Let It Be’, werd niet gespeeld, maar er waren dus genoeg andere hits om ook deze voorstelling tot een feest van herkenning te maken.

Het overgrote deel van het publiek dat gisteravond op het pluche in Theater Sneek zat, had Abraham en Sara reeds gezien. Het duurde dan ook even voor het zitconcert een staconcert werd om over het dansen nog maar te zwijgen.

Prachtige decors, fantastische kleren en een band die beslist een dikke voldoende scoorde als het om performance en zang gaat. Kortom een heerlijk ontspannen avondje coverband, niks meer, niks minder. Geen Revolution. De verwondering blijft over al die megagrote Beatleshits.