dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2016Bekiek hele maand

8 ňktober om 18:03

Sneu en geflatteerd verlies ONS Boso Sneek tegen SVV Scheveningen

Sneek- Het kantelpunt in de wedstrijd O.N.S. Boso Sneek – SVV Scheveningen was zondemeer de 64ste minuut. Toen maakte Scheveningenspits Tim Peters een vieze overtreding op Rein Werumeus Buning, die vervolgens met een forse hoofdwond het veld moest verlaten. Peters kwam er met een gele kaart genadig af, waar rood zeker terecht was geweest.

ONS was na het gedwongen afscheid van Werumeus Buning even de kluts kwijt. Scheveningen profiteerde optimaal en professioneel door twee keer te scoren. Eerst was het notabene dezelfde Peters die de 0-1 via een scrimmage scoorde en twee minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd maakte Rensy Barradas aan alle oranje illusies een einde door 0-2 te scoren. Een geflatteerde overwinning voor de Schollenkoppen.

In de eerste helft viel er maar bar weinig te beleven op het Zuidersportpark, een matig en stroperig duel met geen kansen voor beide ploegen. Veel lange ballen en weinig voetbal ondanks alle goede bedoelingen.

De tweede helft daarentegen was nog maar amper twee minuten oud of ONS kreeg een enorme kans. Renco van Eeken kreeg de bal van Yumé Ramos, schoot de bal in de korte hoek, maar Scheveningenkeeper Jesper Leerdam zat er nog net aan en via de binnenkant paal rolde het leer weer uit het doelgebied. Het had de openingstreffer moeten zijn. Het had daarna waarschijnlijk een andere wedstrijd geworden.

Het mocht niet zo zijn en ONS moet zijn wonden likken. Drie keer op rij verliezen en de Snekers zijn met negen uit negen terug te vinden op de 14de plaats in de derde divisie.Volgende week wacht de wedstrijd tegen Jong Almere City FC, die drie puntjes minder hebben dan ONS. De bvo uit Almere kreeg een punt aftrek na het onrechtmatig opstellen van een speler eerder in de competitie.