dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2016Bekiek hele maand 
 
29 ňktober om 18:30
 
ONS Boso Sneek haalt broodnodige overwinning op sv Huizen

Een blik op de de ranglijst leert dat de 1 – 0 overwinning die ONS vanmiddag op laagvlieger sv Huizen behaalde meer dan welkom was. In deze elfde competitieronde behaalden alle ploegen, op Jong Almere City na, die met ONS in de onderste regionen verkeren namelijk punten.

Al in de derde minuut stond de latere eindstand op het scorebord. Wie anders dan uitblinker Yumé Ramos scoorde na enorm geklungel in de Huizendefensie. De ONS-spits haalde verwoestend uit om vervolgens zijn doelpunt intens te vieren. Alle frustraties van de laatste maanden kwamen er uit bij de bevlogen aanvalsleider.

Eigenlijk is ONS de hele wedstrijd op een paar speldenprikjes na niet in gevaar geweest tegen een uitermate pover Huizen, die door deze nederlaag nu rode lantarendrager zijn in de derde divisie. De kansen die de ONS hemden vanmiddag kregen waren amper te tellen.

Echter de finishing touch en het beetje geluk ontbraken anders had een uitslag zonder overdrijven van 10- 0 ook zomaar het resultaat kunnen zijn.

Doordat ONS zo enorm veel kansen miste bleef de spanning tot het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidrechter Cairo uit Den Bosch. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen het IJsselmeervogels van Sandor van der Heide.

De Rooien uit Spakenburg staan op de tweede plek met vier punten achterstand op koploper FC Lisse. ONS vinden we terug op een gedeelde elfde stek, echter met maar drie punten voorsprong op nummer voorlaatst Harkemase Boys.