dagboek > overzicht
Dagboek november 2016Bekiek hele maand

19 november om 22:36

Dikverdiende punt voor O.N.S. Boso Sneek tegen SteDoCo

Sneek – O.N.S. heeft vanmiddag een dik verdiende punt bepaald tegen SteDoCo uit het Zuid-Hollandse Hoornaar. Op een steenkoud Zuidersportpark werd het 1-1. Yume Ramos scoorde voor de Oranjehemden.

Vooraf aan de wedstrijd werd een indrukwekkende minuut stilte in acht genomen, in verband met het overlijden van maar liefst drie mensen uit de O.N.S.-familie: Eric Meijer, Gerard van Leeuwen sr. en Ria Jaasma. De vlaggen op het Zuidersportpark wapperden deze dag half stok.

De eindstand van het duel O.N.S. – SteDoCo was met de rust al bereikt. O.N.S. speelde met een uitermate jong elftal. Youngster Tom Arissen werd notabene uitgeroepen tot Man of the Match. De jongeling speelde inderdaad een prima partij. De eerste helft waren de ploegen gelijkwaardig, waarbij in het eerste kwartier het spel op en neer golfde, het tweede kwart in het voordeel van de gasten was en O.N.S. het kwartier voor de thee de bovenliggende partij was.

In de tweede helft mocht O.N.S. de meeste aansprak op de overwinning maken, de Snekers waren heel dicht bij een treffer toen een doelpoging van Ramos via de lat al of niet over de doellijn stuiterde. Patrick Amels kopte ook nog eens vol op de lat boven keeper Steinman van de Zuid-Hollanders.

O.N.S. staat nu op een gedeelde twaalfde plaats met 16 punten uit 14 wedstrijden. De krachtsverhoudingen zijn overigens minimaal in de derde divisie zaterdag. Volgende week speelt O.N.S. opnieuw een thuiswedstrijd. Dan komt koploper FC Lisse op bezoek.

O.N.S. voorzitter Harm de Wagt in gepeins verzonken...