dagboek > overzicht
Dagboek november 2016Bekiek hele maand 
 
28 november om 17:34
 
Jacques Monasch begint nieuwe politieke partij





Met een sociaal hart en gezond verstand.’ ‘Tijd voor een doorbraak in de Nederlandse politiek.’ Het zijn twee quotes van Jacques Monasch uit het persbericht van zijn nieuwe partij dat onder de naam ‘Nieuwe Wegen’ mee gaat doen aan de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Monasch schrijft op zijn Facebookpagina het volgende over zijn nieuwe partij: “Nederland is klaar met het wegkijken van links bij integratie- en immigratie problemen; Nederland wil vaste banen in plaats van de losse baantjes en flexcontracten die rechts bepleit; Nederland is het discrimineren van hardwerkende nieuwkomers meer dan zat; Nederland heeft genoeg van het buitensluiten van de burger, zelfs na referenda, door de gevestigde politiek. Het is tijd voor een doorbraak in de Nederlandse politiek.

Tijd voor een partij die economisch sociaal is, de menselijke maat centraal stelt en grenzen stelt aan immigratie, illegaliteit en de inbreuk op onze normen en waarden. Dat brengen we samen in een partij die wij vandaag presenteren met de naam: Nieuwe Wegen.”