dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2017Bekiek hele maand

28 ňktober om 18:43

O.N.S. pakt knap punt tegen koploper Jong Almere City FC

Sneek- Twee punten verloren of één punt gewonnen tegen Jonge Almere City FC? Die vraag bleef voor veel O.N.S.’ers na het laatste fluitsignaal van de lankmoedig fluitende scheidsrechter Sanders hangen. Wanneer O.N.S. in de eerste helft beter met de kansen had omgesprongen dan had de 2-0 er zeker in gezeten.

Nu moesten de oranjehemden zich met een doelpunt van Genridge Prijor, na uitstekend voorbereidend werk van Man of the Match Michael Lanting, tevreden stellen. O.N.S. was voor de thee zeker de bovenliggende partij met attractief voetbal. Na de rust kwamen de jonge gasten uit Almere iets vaker over de middellijn als in de eerste 45 minuten. Uit een van die aanvallen kwam de gelijkmaker min ofte meer uit de lucht vallen. Samet Bulet scoorde akelig koelbloedig de gelijkmaker. In de slotfase mochten de Snekers de meeste aansprak op de volle wint maken. Helemaal in blessuretijd toen een doelpoging van invaller Patrick Amels de paal beroerde.

O.N.S. sprokkelde na tien wedstrijden acht punten bij elkaar en heeft alleen Spijkenisse en Magreb ’90 nog onder zich staan. Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd tegen DOVO uit Veendendaal.

Op de foto is te zien hoe Samet Bulet de gelijkmaker scoort.